Sanatatea este bunul nostru cel mai de pret. O apreciem atunci cand nu-o mai avem. Boala inseamna suferinta, introspectie si rugaciune, analiza profunda a vietii si a greselilor pe care le-am comis. Multe dintre boli se datoreaza modalitatii in care am ales sa ne traim viata, sa ne hranim, sa ne bucuram de aceasta, s-o apreciem. Va invit sa descoperim impreuna calea catre sanatate, dragoste, lumina, Dumnezeu!

miercuri, 4 iulie 2012

Oferta unica de sanatate!

Din 2013 se vor institui noile asigurari de sanatate! Sa fii bolnav va costa foarte scump si multi nu-si vor putea permite servicii de sanatate suplimentare! Afla acum modul in care iti poti pastra starea de sanatate la un nivel optimal. Investitia minima in pastrarea starii de sanatate asigura cheltuieli minime cu spitalizarea si tratamente ambulatorii, bani pe medicamente si proceduri costisitoare! Preventia e cel mai bun tratament!
In clinica noastra veti invata cum sa va pastrati starea de sanatate, cum s-o imbunatatiti, nutritie inteligenta, mod de gandire si abordare a vietii.
 Suplimentii nutritivi promovati de noi, alaturi de combinatiile alimentare recomandate, va ajuta sa scapati de kilogramele in plus, sa fiti mai tonici, mai activi si mai plini de viata si de optimism.

Afla cum poti intra in program acum: 0765483425, Dr. Razvan Constantinescu



Preventia imbatranirii
Prevenirea imbatranirii precoce incepe cu un aport optim de antioxidanti. Pe langa hrana de zi cu zi va recomandam cel mai modern mod de administrare a unei combinatii unice de antioxidanti: stabilizarea in gel care creste absorbitia de pana la 4-5 ori. Înseamnă că EXO îţi poate ajuta organismul să se “ocupe” de stresul unui stil de viață febril şi a unui mediu plin de poluanți. De fapt, scăpând de radicalii liberi poţi încetini procesul de îmbătrânire.
 Uite doar câteva dintre multele beneficii potenţiale.
· Conţine sute de antioxidanţi naturali
· Crează un scut împotriva radicalilor liberi
· Combate semnele relaţionate cu înaintarea în vârstă
· Îmbunătăţeşte activitatea sistemului imunitar

Vitamine si minerale pentru oameni activi
Fiecare are nevoie de vitaminele şi mineralele potrivite pentru a avea o viaţă sănătoasă. De aceea, toată lumea ar trebui să ştie despre MIN. Nu conține prea mult sau prea puţin din nutrienţii esenţiali, ci exact necesarul zilnic pentru a te ajuta să depăşeşti impactul mâncărurilor procesate şi a obiceiurilor nesănătoase de alimentaţie.
Nutrienţii buni sunt greu de găsit. În zilele noastre, cei mai mulți dintre noi îşi iau caloriile necesare nu din mâncare, ci din produse „alimentare” înalt procesate şi rafinate sau din gustări care pun mai mult accentul pe accesibilitate decât pe o bună nutriție. În afară de faptul că asigură cantitatea optimă de nutrienți, MIN foloseşte tehnologia de suspendare în gel pentru a maximiza absorbţia lor. Deci dacă vrei să minimizezi pierderile şi să maximizezi vitaminele şi mineralele, MIN este suplimentul pentru tine. Chiar mai bine de atât, îti asigură nutriţia esențială şi au un gust excelent. Este uşor de înghiţit , uşor de luat cu tine, îndulcit cu zahărul propriu al naturii - fructoza. Ce poate face MIN pentru tine?
Uite doar câteva dintre multele beneficii potenţiale: · Conține 100% din coenzimele esențiale producătoare de energie · Asigură rezistenţa pentruactivităţile zilnice · Transformă carbohidraţii, proteinele şi grăsimile în energie · Ajută la menținerea sănătăţii oaselor, dinţilor şi încheieturilor · Sprijină o vedere şi un auz normal

Sistem imun echilibrat
Fucoidanul este una dintre cele mai încântătoare descoperiri în lumea nutriţiei din ultima decadă şi este important ca milioane de oameni să-l descopere pentru ei. UMI este bogat în acest ingredient extraordinar care provine din algele marine brune care au fost şi sunt folosite de populațiile cu o durată mare de viață. Afla ce mulţi ştiau de secole. În civilizațiile şi culturile care trăiau pe coastele şi insulele din jurul lumii, algele marine brune bogate în fucoidan sunt un pilon esențial pentru o nutriție sănătoasă de secole. Se pare că erau pe cale să descopere „secretul nemuririi”. Alegerea lor de a include algele marine în dietă, acum este susținută ştiințific.
Sunt deja publicate sute de studii despre beneficiile pe care le dă fucoidanul. Foarte mulți experți în sănătate şi oameni de ştiință explorează acum posibilitățile acestui nutrient incredibil. Fucoidanul a arătat că susține şi promovează o sănătate mai bună. De asemenea, promovează sănătatea celulelor albe şi sprijină producția lor în organism. Celulele albe sănătoase au un rol critic în răspunsul imunologic al organismului tău. Ce poate face UMI pentru tine?
Uite doar cateva dintre multele beneficii potentiale:
· Ajută la înlocuirea celulelor moarte activând regenerarea țesuturilor şi a organelor
· Sprijină sistemul imunitar mărind numărul de celule albe sănătoase
· Sprijină sistemul circulator şi cardiac pentru menținerea unei funcții cardiace şi a unei tensiuni normale
· Asistă la inducerea apoptozei – modul natural prin care organismul elimină celulele dăunătoare
  •Sprijină funcționarea normală a ficatului şi rinichiului

Energie pentru o minte sclipitoare
Pentru a caştiga voiciunea şi claritatea fără a-ţi pierde calmul, asigură-te că mintea ta beneficiază de proprietăţile OHM. Caloriile sărăcite şi stimulenţii artificiali o să-şi piardă toată atractivitatea pentru tine după ce o să experimentezi energia naturală pe care OHM o dă cu abundenţă.
Bogat în resurse pentru o energie mentală mărită. OHM conține schizandra, rhodiala, ginseng, elemente ce te pot ajuta să-ţi măreşti rezistența la stres şi săţți îmbunătăţească concentrarea. De asemenea conţine taurina, multe dintre vitaminele B , Driboza pentru şi mai multă energie.
Energie când ai nevoie de ea. Această formulă specială îți dă, de asemenea, şi energie fizică atunci când ai nevoie de ea şi poate ajuta la reducerea timpului de care organismul tău are nevoie pentru a se recupera de solicitările activităţii zilnice. Aceste pachețele de gel care sunt uşor de luat cu tine îţi permite să ai acces uşor la această energie când îti doreşti asta. Este o resursă esenţială pentru oricine este implicat în „pasul alert “ al lumii moderne.
Ce poate face OHM pentru tine?
Uite doar câteva dintre multele beneficii potenţiale:
· Sprijin pentru a avea energia şi concentrarea zilnică
· Eficientizează transformarea alimentelor în energie
· Te poate ajuta să-ţi susţii energia şi concentrarea când ai nevoie de performanţă atletică
· Sprijină sistemul tău imunitar · Minimizează oboseala în timpul activităţilor zilnice
· Îţi creşte capacitatea pentru activitate fizica şi mentală

Protejeaza-ti inima de infarct
O bună funcţionare a inimii este esenţială pentru o bună sănătate. Combinaţia unică de substanţe nutritive pe care o are HRT te poate ajuta să îţi păstrezi inima în cea mai bună stare de sănătate. Acest gel, obţinut pe bazele ştiinţifice ale unei tehnologii avansate, este special conceput pentru a ajuta la protejarea inimii, ca un combustibil miocardic pentru sistemul tău circulator, precum şi îţi menţină nivelul de colesterol in limitele admise.
HRT te poate ajuta să îţi menţii nivelul colesterolului în limitele admise. Se ştie că un nivel crescut de anumite tipuri de colesterol poate duce la infarct miocardic sau accident vascular cerebral. Vestea bună este că, cu o alimentaţie corespunzătoare şi cu gelul HRT poţi să îţi menţii colesterolul in limite normale. HRT poate alimenta şi hrăni inima ta. HRT poate proteja inima ta.
Cu un amestec de antioxidanţi şi alte substanţe nutritive, HRT oferă inimii energie şi protecţie. Taurina, de exemplu, susţine sănătatea ţesutului inimii, în timp ce carnitine ajută la creşterea energiei miocardului. Acestea sunt doar două exemple de componente care se găsesc în HRT şi care contribuie la sănătatea inimii. Ajunge la „inima” problemei. Starea de sănătate a inimii tale are un mare impact asupra vietii. Pentru un stil de viaţă sănătos ia în considerare combinaţia unicăde substanţe nutritive găsite în HRT.
Ce poate face HRT pentru tine? Aici sunt doar câteva dintre numeroasele beneficii potenţiale:
· Ajută la menținerea sănătoasă a nivelurile de colesterol
· Da inimii tale energie · Ajutor spre a reduce afecţiunile inimii
· Suplimentul HRT pentru inimă = o viaţă sănătoasă

  Pastreaza-ti greutatea optima
Scăderea în greutate poate fi o adevarată povară. FIT te poate ajuta ca în sfârşit să câştigi această bătălie. Dacă eşti o persoană supraponderală, cresc şansele să apară probleme de sănatate şi să îţi scadă abilitatea de a face unele lucruri. Să depăşeşti acel lucru nu este uşor. Folosind FIT ca parte a controlului greutăţii tale, poţi beneficia de un mare ajutor. FIT se potriveşte perfect cu un program de control al greutăţii. Pentru a-ţi reduce greutatea corporală, trebuie să mănânci mai puțin şi să te mişti mai mult. Consumul de FIT înainte de 2 mese principale, poţi eficientiza programul tău de control al greutăţii. Asta se datorează faptului că FIT conţine un element activ numit acid hidroxicitric (HCA) care provine din fructul garcinia cambogia.
Previne depozitarea de carbohidraţi neconsumaţi.
Studiile clinice au arătat că HCA previne depozitarea carbohidraţilor neconsumați şi inhibă producerea de grasimi. Cu alte cuvinte , te ajută să câştigi lupta dintre câte calorii consumi şi câte calorii arzi. Ori de câte ori caştigi această luptă , scazi în greutate.
Mănânci mai putin, te mişti mai mult şi scazi în greutate. Un alt avantaj al HCA este că suprimă pofta de mâncare. Dacă este luat cu 30 – 60 de minute înainte de masă, te ajută să mănânci mai puțin. Dacă mănânci mai puțin şi te mişti mai mult, poți câştiga lupta.
De asemenea, vei avea de câştigat la capitolul sănătății. Studiile arată că scăderea în greutate menține o presiune arterială sănătoasă, îmbunătățeşte somnul şi poate adăuga ani vieții tale. Ce poate face FIT pentru tine? Uite doar câteva dintre multele beneficii potenţiale:
· Poate inhiba apetitul
· Poate inhiba sitetizarea de grăsime
· Poate accelera arderea grăsimilor
· Sprijină reducerea sănătoasă a greutăţii corporale
· Ajută la producerea normală a serotoninei în organism
  · Poate creşte eficienţa unui program de control al greutăţii

  Curata-ti organismul de toxine
Formula bogată a gel-ului GRN, ajută la curăţarea şi stimularea tractului digestiv şi favorizează creşterea florei bacteriene sănătoase. Intestinul nu este un simplu organ de absorbţie. El este „inelul” cel mai relevant al lanţului activităţilor sistemului imunitar şi al mecanismelor de protecţie.Există alimente considerate funcţionale pentru că sunt capabile să modifice flora intetinală, printre alte efecte salutabile. În felul acesta, au loc efecte benefice asupra sistemului imunitar şi în creşterea tranzitului intestinal cum ar fi eliminarea contaminanţilor şi toxinelor potenţial periculoase pentru organism.
Pentru cine? Gel-ul GRN a fost creat pentru acele persoane care au probleme de tranzit intestinal şi care îşi doresc să îşi menţină un sistem digestiv eficace. În lumea actuală, stilul de viaţă şi alimentaţia defectoasă, face ca în permanenţă să apară tot mai multe persoane cu probleme de digestie, colite, boala lui Crohn, afecţiuni pentru care se impun un aport suplimentar de nutrienţi pentru a mări sănătatea digestivă. Ce poate face GRN pentru tine?
Uite doar cateva dintre multele beneficii potentiale:
- Menţine un tract digestiv funcţional în bune condiţii
- Facilitează trecerea alimentelor prin sistemul digestiv
  - Fitonutrienţii conţinuţi dezintoxică, curăţă şi hrănesc tractul digestiv
- Clorofila conţinută în plantele verzi ajută la neutralizarea contaminanţilor care atacă organismulnostru
 - Diminuează gazele intestinale
  - Menta asigură beneficii tractului digestiv prin aceea că îl relaxează, îl curăţă şi îl revigoreazăavand în acelaşi timp şi proprietaţi anti-oxidante
  - Elementele nutritive extrase din brocoli au efecte antioxidante şi detoxifiante, stimulând tractuldigestiv , curăţându-l şi pregătindu-l pentru absorbţia de nutrienţi
Ingredienţii conţinuţi de Agel GRN aduc avantaje depurative care contribuie la reducerea substanţelor toxice acumulate în organism şi favorizează creşterea florei bacteriene salutare, aducând avantaje în principal pentru tranzitul intestinal şi sistemul imunitar. Între alţi componenţi, mai găsim: Chlorella Vulgaris Chlorella vulgaris este o alga verde găsiă în cele mai multe corpuri de apă proaspătă. Incluse în suplimentele alimentare de mulţi, ca fiind un rapel al sistemului imunitar, Chlorella vulgaris conţine o mare concentraţie de clorofilă, acid nucleic , amino acizi , enzime , vitamine şi minerale. Dovada eficienţei: studii extinse au arătat că, Chlorella vulgaris limitează prejudiciul unor infecţii bacteriene şi poate micşora tumorile canceroase precum şi detoxifierea pentru metale grele din corpul nostru . Aduce beneficii şi in funcţionarea sistemului imunitar. Algele verzi albastre de apă dulce, sunt şi o sursă extraordinară de vitamine şi fitonutrienţi. Spirulina este bogată în proteine complete şi acizi graşi polisaturaţi, implicate în imbunătaţirea proceselor inflamatorii, ca şi în menţinerea sănătaţii aparatului cardiovascular. Extracte de broccoli şi spanac: aduc cu ele un înalt conţinut în fibre, minerale,vitamine şi fibronutrienţi care ajută la curăţarea intestinului. Muguri de lucernă verde, grâu şi orz: pot aduce un plus de energie, favorizează corecta funcţionare a sistemului imunitar, şi ajută la evitarea acumulării de substanţe potenţial dăunătoare.

Omega 3 previne infactul si accidentul vascular cerebral
Pliculeţele Agel OM3 conţin ulei de somon din apele reci şi curate norvegiene. Omega 3 din uleiul de somon ajută la înlăturarea durerilor articulare datorate geneticii, vârstei şi alimentației nesănătoase. Acest lucru a fost deja stabilit clinic de catre cercetători. Durerile articulare cum ar fi artrita, apar din cauză că membranele care protejează şi lubrefiază articulațiile se inflamează.. Acizii graşi Omega 3 pot preveni deteriorarea cartilajului şi protejarea acestuia în mod corespunzător.
Cercetările au relevat faptul că, de asemenea, Omega 3 poate inversa, precum şi stopa acțiuni nedorite ale unor enzime, care pot duce la deteriorarea cartilajelor pentru persoane cu osteoartrita. Studiile clinice arată că aportul de la 1 până la 3 grame de ulei de peşte pe zi, poate reduce durerea şi inflamația. Cele mai recente descoperiri legate de Omega 3 evidențiază rolul lor în tratarea problemelor de piele. Pielea noastră este afectată negativ datorită schimbărilor de mediu, schimbărilor hormonale, obiceiurilor noastre alimentare şi a stilului de viață. Toti acesti factori pot duce la diverse afecțiuni ale pielii, cum ar fi eczeme, psoriazis, uscăciune excesivă, mâncarimi ale pielii, acnee şi alte alergii. Aceste probleme pot reduce nivelul de încredere în sine şi poate fi cauza unui disconfort individual. Acizii graşi Omega 3 joacă un rol esențial în promovarea sănătății pielii. Atât DHA cât şi EPA, sunt două dintre cele mai importante grăsimi care contribuie la reglarea funcțiilor celulare, mențin elasticitatea pielii şi o protejează de radiațiile nocive ale soarelui. Unele dintre cele mai comune simptome al unui deficit de Omega 3 sunt mâncărimi, piele uscată, pete albe, eczeme, mătreață şi vindecarea lentă a rănilor. Toate acestea şi alte probleme grave ale pielii pot fi tratate eficient prin consumul regulat de ulei de peste.
Grăsimile EPA şi DHA sunt cunoscute pentru că reduc inflamația în tot corpul prin producerea de prostaglandine. Acestea sunt hormoni-substanțe care ajută în contracțiile musculare, reglarea hormonală, controlul tensiunii arteriale şi reducerea inflamației. Uleiurile de peşte inhibă secreția de hormoni androgeni. Androgenii sunt responsabili pentru producția de sebum în foliculii de păr. Excesul de sebum poate duce la acnee, coşuri şi alte probleme de piele.
Oamenii care suferă de afecțiuni inflamatorii ale pielii, cum ar fi eczema, psoriazis au un nivel ridicat de acid arahidonic în sânge. Grăsimile EPA inhibă producerea acestui acid şi ajută la controlul răspunsurilor pielii la stări inflamatorii. Recent, interesul a fost axat pe nutriția creierului. Din ultimul trimestru de sarcină, trecând prin toate etapele de dezvoltare ale vieții până la maturitate, elemente nutritive importante sunt cercetate în prezent. Rezultatele acestei cercetări au relevat o serie de nutrienți importanți care sunt esențiali pentru dezvoltarea şi buna funcționare a creierului.
Cercetările clinice au investigat, de asemenea, şi sindroamele cauzate de deficitul diverşilor nutrienți. Multe dintre aceste proiecte de cercetare subliniază rolul acizilor graşi polinesaturați în dezvoltarea creierului şi nutriția sa. Importanța multora dintre aceste substanțe nutritive în dezvoltarea şi întreținerea creierului a fost anterior subestimată. Tipurile de grăsimi din dieta noastră pot influența memoria noastră, stările, răspunsul la stres şi capacitatea noastră de învațare. Creierul nostru conține un procent ridicat de grăsime. Aceasta este grăsime "structurală"; genul care ajută la formarea membranelor celulare şi joacă un rol vital în modul în care celulele creierului nostru functionează. Creierul nostru este de obicei bogat în Omega 3. Depresia este legată de nivelul din sânge de DHA (Omega 3). Alcoolul afectează DHA din creier. Între 16-50% dintre alcoolici suferă de depresie, la fel ca şi un procent de până la 70% dintre alcoolicii cronici. Dacă o femeie însărcinată nu produce suficient Omega 3, fătul va lua Omega 3 din țesuturile ei. Dacă o femeie are o sarcină multiplă şi nu suplineşte lipsa de Omega 3, ea va avea un nivel cu atât mai scăzut de DHA cu cât numărul de copii ai sarcinii este mai mare. Lipsa de DHA a fost legată de depresia post-naştere. Teste de sânge arată că copiii cu hiperactivitate sşi deficit de atenție (ADHD) au un nivel scăzut anormal de Omega 3. O serie de studii au arătat că infractorii violenți, au un nivel neobişnuit de scăzut de Omega 3. Persoanele deprimate sau ostile sunt cele mai susceptibile de a avea atacuri de cord. O deficiență de Omega 3 poate sta atât la baza problemelor privind starea de spirit cât şi a problemelor cu inima. Schizofrenicii au un nivel foarte scăzut al Omega 3. Sugarii care sunt hrăniți cu lapte matern, acumulează mai mult Omega 3 în creier. Studiile făcute de un grup de cercetători, au arătat că bebelusii hrăniți la san timp de cel puțin 4 luni au obținut la testele comparative un calificativ mult mai ridicat decât sugarii care nu au fost alăptați la sân în aceeaşi etapă de viață. Bebeluşii care au fost alăptați pentru o perioadă mai scurtă de timp, au obținut punctaje mai mici la evaluare. În consecință, rezultatele testelor realizate pe eşantionul de cercetare indică o nevoie de o aprovizionare continuă de Omega 3 din laptele matern pentru cel putin primele patru luni de viață.

Mentine-ti articulatiile sanatoase
Articulaţiile sănătoase te pot ajuta să ai un stil de viaţă activ. Durerile de articulaţii de la exercţţii sau din activităţile normale datorate unui stil de viaţă activ, pot să provoace neplăceri serioase. De aceea, este esențial să-ţi menţii îincheieturile sănătoase.
Patru suplimente pentru articulaţii sănătoase. Există patru suplimente recunoscute pentru efectele lor pozitive asupra articulaţiilor: Chondroitina Sulfat- este parte a unei mari molecule de proteină care oferă elasticitate cartilajului. Glucosamina este un amino-zahăr care are rol iîn formarea, repararea şi lubrifierea cartilajului articulațiilor. Methylsulfonylmethane (MSM) este o formă biovalabilă de sulf care a arătat că este eficient la sprijinirea sănătăţii articulaţiilor. Celadrin™ este o combinaţie specială a unor acizi graşi cetilaţi.
Ei au dovedit, de asemenea, că sprijină sănătatea articulaţiilor şi reduce durerile minore sau temporare datorate activităţilor unui stil activ de viaţă. Sunt multe pastile care au una sau cel mult două dintre aceste suplimente. Dar FLX le conţine pe toate patru. Toate naturale pentru un stil de viaţă activ. Toate aceste patru ingrediente provin din surse naturale, ceea ce înseamnă că cea mai eficientă cale pentru sănătatea articulaţiilor se poate găsi chiar în natură şi mult mai convenabil: puse în pacheţele cu conţinut uşor de înghiţit, uşor de luat cu tine. Cu alte cuvinte, un mod simplu de a-ţi menţine sănătatea articulaţiilor tale pentru un stil de viaţă activ. Ce poate face FLX pentru tine?
Uite doar câteva dintre multele beneficii potenţiale:
· Este benefic în menţinerea unor articulaţii sănătoase
· Ajută la menţinerea mobilității şi maximizează flexibilitatea articulaţiilor
· Ajută la eliminarea durerilor minore sau temporare asociate cu activităţile zilnice

Energie zilnica-elimina starea de oboseala de peste zi!
Acest produs nou Agel pentru energie superioară combină cafeina , vitaminele si plantele selectate pentru a crea ultimul gel energie-superioară pentru oameni activi. Agel VLT are un efect energizant superior băuturilor energizante. Furnizează rapid energia de care ai nevoie , fără cadere bruscă. Ce poate face VLT pentru tine Câteva beneficii: · Furnizează o explozie susţinută de energie · Susţine sinteza APT ( combustibil natural pentru muşchi) · Conţine de acetyl L carnitină (ALC), care a demonstrat ca reduce oboseala fizică si psihică asociate vârstei. ALC este un precursor al unui important neurotransmiţător al creierului, acetilcolina,care contribuie la susţinerea funcţiei cognitive şi a memoriei.

Frumusetea vine din interior!
Agel GLO a fost special conceput spre a oferi organismului dumneavoastră nevoile nutriţionale pentru a reflecta frumuseţea de la interior spre exterior. Hidratarea corpul tău este cheia pentru a arăta şi a te simţi bine. Pe masură ce îmbătrânim, devine tot mai dificil pentru celulele noastre de a absorbi apa. Acest lucru duce la un aspect uscat, solzos şi cu aspect obosit. Atunci când sunt combinate, uleiul din semințe de ceai verde, din semințe de struguri şi de aloe vera ajută celulele să absoarbă apa oferind un aspect sănătos pielii, părului şi unghiilor. Produsul GLO utilizat împreună cu linia de produse cosmetice Ageless oferă corpului tău beneficiile unor ingrediente atent cercetate şi studiate care vor aduce frumuseţe şi îngrijire într-un tot unitar. Cu ingrediente revoluționare ca Turmeric şi Acerola Cherry, GLO este un produs 100% natural care oferă protecţie cu efecte pe termen lung împotriva radiaţiilor solare, reducerea liniilor fine şi a ridurilor, pete datorate expunerii la soare. Ce sunt radicalii liberi, cum funcţionează aceştia? Acţiunea radicalilor liberi are loc la nivel atomic. Moleculele sunt realizate din atomi. Un singur atom este format din protoni, neutroni şi electroni. Electronii se găsesc întotdeauna în perechi. Cu toate acestea, atunci când moleculele de oxigen sunt implicate într-o reacţie chimică, ele pot pierde unul dintre electronii lor. Această moleculă de oxigen, care acum are un singur electron, este numit radical liber. Cu un singur electron, molecula de oxigen trebuie să găseasca rapid un alt electron şi face acest lucru prin luarea de electroni de la o altă moleculă. Atunci când această moleculă, la rândul său îşi pierde unul dintre electronii săi, trebuie să caute altă moleculă, într-o reacție continuă. încercarea moleculelor de a se repara în acest fel, declanşează un eveniment numit „cascada radicalilor liberi”. Ce poate face GLO pentru tine? Uite doar câteva dintre multele beneficii potenţiale: · Asigură o mai bună hidratare a corpului · Consolidarea fibrelor de colagen pentru a reduce liniile fine si ridurile · Protejarea tenului împotriva factorilor poluanţi şi a expunerii la radiaţiile solare

Combustibil pentru muschi
Proteinele solicita cel mai mult din punct de vedere energetic organismul pentru digestie de aceea dietele bazate pe proteine sunt recomandate in regimurile care vizeaza curele de slabire. Produsul Pro este recomandat tuturor celor care doresc sa inlocuiasca o masa dar si sportivilor care au nevoie de un aport suplimentar de aminoacizi de cea mai buna calitate.
PRO oferă susţinere vitală a nutrienţilor într-un sistem de livrare revoluţionar. Nu vă lăsaţi induşi în eroare de forma uscată , PRO este încă bazat pe gelul de suspensie, un sistem avansat de livrare de nutrienţi, care oferă o absorbţie superioară în comparaţie cu sistemele convenţionale de livrare. Acest lucru asigură o absorbţie superioară în muşchii dvs. , obţineţi combustibilul de care au nevoie, permiţând corpului atingerea celor mai bune performanţe.
Începeţi să utilizaţi Agel PRO acum si lăsaţi corpul dumneavoastră să beneficieze de un produs de proteine, care pur si simplu nu are concurenţă.
Cu un profil de neegalat de aminoacizi realizat prin combinarea a mai multe surse de proteine, PRO este capabil să ofere hrana eficace ca nimic altceva. Şi acesta este doar începutul. PRO conţine extract de ceai verde, care este extrem de bogat în super nutrienţi cunoscuţi sub numele de polifenoli. Studii recente arată că polifenolii pot stimula metabolismul şi pot sa vă asiste la arderea grăsimilor, în dorinta de a pierde în greutate şi menţinerea în formă. Ce aţi mai putea cere?

Cu adevarat revolutionar-tehnologia de suspensie in gel!
O putem numi o „inovaţie ştiinţifică”, dar ce este această tehnologie de fapt?!?… Secretul tehnologiei este în gel. Ce este gelul? Gelul utilizat ca şi tehnologie, este o substanță cu consistență vâscoasă, având proprietăți caracteristice lichidelor și solidelor bazat pe plante. Acest lucru permite nutrientilor să “plutească”. Când nutrienții "plutesc", ei sunt dizolvați şi sunt mult mai manevrabili, mai uşor de înghițit, permite o dozare mai precisă şi sunt gata de a fi absorbiți de organismul tău. Ce înseamnă „mai manevrabili”? Ştiința este clară. Pentru a beneficia de cât mai mult din benefibiile aportului de nutrienți, este recomandat să îi iei în apropierea orei de masă.
Asta înseamnă sa ai suplimentele nutritive peste tot cu tine unde umbli pentru că nu poți lua un supliment pe care îl ai acasă. Pachețelele de gel Agel nu pot fi mai “apucabile “, mai uşor de pus în buzunar. Când ai nevoie să le consumi,doar rupi recipientului şi sorbi conținutul. Este chiar distractiv să-l ții în mână. Este atât de comod şi distractiv în celaşi timp încât nu o să-ți mai uiți niciodată suplimentul acasă.
Ce înseamnă mai uşor de înghiţit. Trebuie să recunoaştem: pastilele sunt greu de înghițit şi nu pot fi luate cu uşurință de copii şi de cei mai în vârstă. Suplimentele sub formă lichidă au de obicei gust groaznic. Toți ne-am dorit conştient sau inconştient să existe o cale mai bună. Fondatorii Agel asta şi-au şi propus: această cale mai uşoară. Pachețelele Agel au un gust excelent şi nu puteau fi făcute să fie mai uşor „băubile” decât atât; fără să verşi conținutul; fără înecături; fără gust de „pastile”; fără a fi necesară apa; totul nu este decât o sumă de nutrienți acolo unde vrei şi ai nevoie.
Ce presupune că aceste geluri sunt precise în dozare. Fiecare pachețel Agel conține exact doza de nutrienți de care corpul tău are nevoie, iar tehnologia patentată îți permite să obții şi ultima picătura când „rupi şi sorbi ” fără să agiți, fără sedimente de ingrediente la fundul recipientului pe care să le pierzi. Fiecare gel este o combinație unică de bunătate cu aceeaşi dozare de nutrienți de fiecare dată. De ce sunt mult mai uşor de absorbit de organism. Acest proces poartă denumirea de „bio-valabilitate”. Termenul este unul mare când vorbim despre cât de repede pot fi absorbiți nutrienții pe care tu îi înghiți. Atleții consumă carbohidrați în pachete de gel în mijlocul curselor pentru ca să poată beneficia de ei imediat. Acum şi organismul tău poate beneficia de aceleaşi rezultate imediate la ingerarea de suplimente nutritive. Pastilele şi „învelişul lor” pot să se dizolve sau nu. Lichidele în schimb, trebuiesc agitate şi consumate imediat. Nutrienții din pachețelele Agel sunt întotdeauna dizovați, suspendați în gel şi gata de a se duce la „muncă”. Secretul tehnologiei de suspendare în gel : ideea este în gel.